Ur min synvinkel

Alla inlägg under september 2010

Av Caroline - 22 september 2010 14:06

...igen och fan vad jag längtar!

 

Så var det onsdag igen, och ingen skola. Så jävla skönt! Igår försov jag mig och vaknade när jag började, inte så bra jobbat känner jag! Men men, that's life.

Idag har jag tvättat hela 4 maskiner med BARA mina kläder, känns ganska tungt. Men mer än hälften av kläderna använder jag inte ens. Typiskt tonårinar? Svar: ja.

 

Imorgon bär det av till lilla Tärnan för att hälsa på familjen B och sedan jobba i Sandviken fre, lör sen bär det av till Solvarbo på lördagen för att sedan jobba på söndagen. Känns kanon! Väl hemma hos familjen så ska vi bada badtunna, bada i poolen, bada bastu, käka på pellans och hälsa på alla guys som lilla fröken fräken umgås med. Man måste ju acceptera hennes små kamrater!

 

Jag ska tydligen till polen snart, fråga mig inte varför med Mr Polen tycker att jag ska komma dit och hälsa på honom och lära mig polska! Låter inte helt fel, för jag har sagt att ska jag komma dit ska jag bo hos honom i hans säng. Underbart!

 

And, I did not go for it last time....tror jag e lite för skraj för vad personen ska tycka. Kanske i helgen, kanske inte. Får se hur det rullar.

 

Nu ska jag hämta min tvätt och sen duscha för att sedan åka in tillstan och göra några ärenden!

 

Over and out!

Av Caroline - 14 september 2010 21:53

...this weekend!

 

Oh yes! Jag är beredd på det nu efter några veckor med lall. Då kör vi! ;)

 

Dagen idag ha varit helt onödig! Vaknar vid 9...går upp vid halv 10, gör mig i ordning på ca 20 min och åker till skolan. Skulle egentligen ha sång idag, men känner mig fortfarande krasslig så min lärare tyckte att vi skulle hoppa det idag. Visst fine! Har alltså åkt ca 1 tim till skolan för att komma till min enda lektion på 20 min för att höra att jag ska käka massa vitaminer morgon och kväll i 2 veckors tid. 

Åkte hem, mötte mamma vid stationen så åkte vi och köpte nya skor och en ny dragkedjströja, as skön! Och skorna är såklaaaart PUMA! Älskar puma!

 

Imorgon är jag ledig, fett skönt!

Fredag ska jag jobba

Lördag ska jag jobba

Söndag ska jag jobba

HÄRLIG HELG!! 

And thats when I'm gonna go for it!

 

Längtar lite eller ENORMT myket tills nästa torsdag. Då ska nämnligen jag och en viss donna på jobbet åka hem till en viss familj i tärnsjö, vi ska bada tunna, käka på pellans och leta efter hundar under sängar. Sen åker vi tidigt på fredag morgon till sandviken! Där ska vi jbba fredag, lördag sen dras det vidare till solvarbo, där jobbar vi söndag! Helt grymt kul!

 

Nu ska jag fortsätta kolla på Miss Secret Agent 2.

 

Over and out!

 

P.S ser ni några stavfel så är det pga mitt tangentbord är lite segt.

D.S

Av Caroline - 7 september 2010 00:27

nej, det gör jag faktiskt inte....

Ena stunden är man någon som är jätteviktig....andra stunden är jag bara jag. Till detta beteende vill jag gärna ha en förklaring! Men den enda som kan förklara det för mig åker snart hem. Innan helgen eller nästa vecka. Så, antingen kommer jag inte få svar...eller så får jag vänta tills nästa år i Mars eller något sådant.

 

Och som jag sagt innan, är det så jävla svårt att hålla sig till en person? För jag vet inte hur jag ska reagera eller agera när det är jag och en till inblandad. Är den andra bara en "leksak"? Eller betyder den personen något? (För övrigt fattar jag inte hur den personen kan betyda något annat än att man hatar den)

I am totally lost in this situation....

 

Och nu blir jag typ....deppig? kanske e fel ord...men jäkligt fundersam på vad som egentligen försigår..

 

Ja ja, jobbade iaf lö, sön. lördag 12-00 Söndag 11:30 - 21. Och jag har inte blivit ett dugg friskare av det. Men ska jag kunna åka till Skottland så behöver jag de pengarna!

Nästa helg jobbar jag fre, lör, sön. Får se hur de kommer att gå...hoppas att båda e kvar iaf.

 

Nej nu blir det för mycket tankar som snurrar runt i pallet på mig. Vi höres en annan dag. God natt.

 

Over and out

Av Caroline - 2 september 2010 17:34

Och få jobba!

 

Har nu varit hemma 2 dagar i rad från skolan, fett skönt! Men nu börjar jag bli lite uttråkad. Fråga min mor, hon får ta emot all min energi från de tråkiga timmarna jag haft! Men ändå har det varit skönt att vara ifrån skolan och människor. Imorgon är det sista dagen i skolan (för denna vecka, tyvärr inte för evigt) och sen är det lördag. Och jaaaa ffs klart jag längtar efter det och mina pojkar!   

 

Vill ha mer närhet och mer kärlek! Mer romans ååh vad jag längtar! haha låter kanske lite illa att det är så på jobbet, men vafan! Man lever bara en gång, och det är kanske enda chansen innan dom åker hem! Usch, vill inte ens tänka på deras hemresa...det gör mig bara ledsen!

Därför ska man leva i nuet och inte tänka varken framåt eller bakåt!

 

Får se om man ska laga lite mat snart då, gammla mamma orkar inte göra det idag. Så det får bli lilla jag som ställer upp på det idag, kommer bli grymt...hoppas jag!

 

Skriver kanske lite senare!

 

Over and out

Av Caroline - 2 september 2010 00:43

Vissa beslut är riktigt svåra. Några tar man i stunden och minuten det inträffar.  Andra hinner man inte ta några beslut försen det är försent.

 

Det är lätt att vara efterklok, och inte se. Men om man vet vad man vill, men inte vågar...hur gör man då? Ska man ta steget och se vart det leder? Eller ska man fega ur? Tar man steget är risken att man ångrar sig, och då är det försent. Fegar man ur så är risken lika stor där att man ångrar sig, och tåget kanske bara går en gång. Det är så svårt att förstå och veta vad man ska göra åt vissa saker.

 

Jag är så less på skolan! Jag är så less på att schemaläggarna inte kan fixa så man kommer i samma grupp som resten i klassen! Jag har hamnat i en kurs som heter Arbetsmiljö och säkerhet (som alla i min klass måste läsa då det är obligatoriskt, vet inte varför) men INGEN annan i min klass har den nu! Alla ska ha den i vår. ALLA i min klass har religion på sitt schema, utom jag! Varför denna skit? Jag som var skoltrött redan innan jag började skolan när jag var liten, nu blir det bara mer och mer skit!

 

I alla fall så funderar jag på att vara hemma imorgon också. Idag är det ju onsdag så hade inga lektioner. Börjar få huvudvärk och ont i halsen, förkylningen sitter i sen några veckor tillbaka. Tack V för att du gav mig den, du kan gärna ge mig lite till!  Låter som en skön idé, fast ändå ganska så dum. Har redovisning imorgon i Nutida konst, hurra! Jag som inte ens börjat, eller jo, det har jag! Men inte gjort klart skiten. Får fixa till det och sjukanmäla mig imorgon. Dom förstår nog, inte...

 

God natt, Dobranoc och спокойной ночи

 

 

Mina vänner! Over and out!

Av Caroline - 1 september 2010 00:10

...I need my guys right now.

 

End of the story...

 

 

 

 

Over and out

Ovido - Quiz & Flashcards