Ur min synvinkel

Alla inlägg den 2 september 2010

Av Caroline - 2 september 2010 17:34

Och få jobba!

 

Har nu varit hemma 2 dagar i rad från skolan, fett skönt! Men nu börjar jag bli lite uttråkad. Fråga min mor, hon får ta emot all min energi från de tråkiga timmarna jag haft! Men ändå har det varit skönt att vara ifrån skolan och människor. Imorgon är det sista dagen i skolan (för denna vecka, tyvärr inte för evigt) och sen är det lördag. Och jaaaa ffs klart jag längtar efter det och mina pojkar!   

 

Vill ha mer närhet och mer kärlek! Mer romans ååh vad jag längtar! haha låter kanske lite illa att det är så på jobbet, men vafan! Man lever bara en gång, och det är kanske enda chansen innan dom åker hem! Usch, vill inte ens tänka på deras hemresa...det gör mig bara ledsen!

Därför ska man leva i nuet och inte tänka varken framåt eller bakåt!

 

Får se om man ska laga lite mat snart då, gammla mamma orkar inte göra det idag. Så det får bli lilla jag som ställer upp på det idag, kommer bli grymt...hoppas jag!

 

Skriver kanske lite senare!

 

Over and out

Av Caroline - 2 september 2010 00:43

Vissa beslut är riktigt svåra. Några tar man i stunden och minuten det inträffar.  Andra hinner man inte ta några beslut försen det är försent.

 

Det är lätt att vara efterklok, och inte se. Men om man vet vad man vill, men inte vågar...hur gör man då? Ska man ta steget och se vart det leder? Eller ska man fega ur? Tar man steget är risken att man ångrar sig, och då är det försent. Fegar man ur så är risken lika stor där att man ångrar sig, och tåget kanske bara går en gång. Det är så svårt att förstå och veta vad man ska göra åt vissa saker.

 

Jag är så less på skolan! Jag är så less på att schemaläggarna inte kan fixa så man kommer i samma grupp som resten i klassen! Jag har hamnat i en kurs som heter Arbetsmiljö och säkerhet (som alla i min klass måste läsa då det är obligatoriskt, vet inte varför) men INGEN annan i min klass har den nu! Alla ska ha den i vår. ALLA i min klass har religion på sitt schema, utom jag! Varför denna skit? Jag som var skoltrött redan innan jag började skolan när jag var liten, nu blir det bara mer och mer skit!

 

I alla fall så funderar jag på att vara hemma imorgon också. Idag är det ju onsdag så hade inga lektioner. Börjar få huvudvärk och ont i halsen, förkylningen sitter i sen några veckor tillbaka. Tack V för att du gav mig den, du kan gärna ge mig lite till!  Låter som en skön idé, fast ändå ganska så dum. Har redovisning imorgon i Nutida konst, hurra! Jag som inte ens börjat, eller jo, det har jag! Men inte gjort klart skiten. Får fixa till det och sjukanmäla mig imorgon. Dom förstår nog, inte...

 

God natt, Dobranoc och спокойной ночи

 

 

Mina vänner! Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards